Trust 25064 GXT71414R Scaun de gaming Ruya eco, roșu (25064)

Trust 25064 GXT71414R Scaun de gaming Ruya eco, roșu (25064)

1 199,99 RON

Ofertele pentru produsul

 

Trust 25064 GXT71414R Scaun de gaming Ruya eco, roșu (25064)

1 199,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Un adevărat scaun de jucător este o necesitate pentru un fanatic de jocuri exigent. scaunul de gaming trust gxt714r ruya eco de culoare roșie este un model bine conceput și apreciat, care face ca jocurile să fie mult mai confortabile. construcția acestui scaun de gaming de la trust este realizată din lemn și plastic. tetiera este aproape o caracteristică standard pe toate scaunele de gaming, iar din moment ce acest model o are, susținerea coloanei cervicale nu este o problemă. spătarul este, de asemenea, excelent pentru durerile de spate, ajutându-vă să stați în poziția corectă. scaunul de gaming trust gxt714r ruya eco, de culoare roșie, vă permite, de asemenea, să reglați înălțimea scaunului, ceea ce asigură un confort maxim chiar și în timpul sesiunilor mai lungi. acest model are o bară transversală și picioare din plastic.

materiale durabile ale scaunului pentru gameri trust gxt714r ruya eco gaming chair, roșu scaunul pentru gameri trust gxt714r ruya eco gaming chair, roșu scaunul pentru gameri trust oferă un confort deosebit în fața pc-ului. învelișul textil este respirabil și destul de confortabil. picioarele din plastic sunt solide și ușoare. rularea lină a scaunului este ajutată de roțile din plastic care pot face față încărcăturii și nu se blochează.

caracteristici: 710 mm - înălțimea produsului principal (în mm): 1340 mm - ridicare cu gaz - dimensiunea ridicării cu gaz: 100 mm - marca ridicării cu gaz: lant - clasa ridicării cu gaz: clasa 4 - cotieră reglabilă - înălțime reglabilă a scaunului - înălțime reglabilă a scaunului - unghi reglabil al scaunului - unghi reglabil al spătarului - min. / material scaun: piele pu - căptușeală spătar: spumă de înaltă densitate, spumă pu - căptușeală pernă: spumă de înaltă densitate - material cadru: lemn - material bază roți: plastic negru - tip roți: 50 mm, nylon negru - greutate maximă: 150 kg conținutul pachetului.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.